Megalakult a Tisztesség és Emberség Szövetsége (2013.11.22.)
1 / 19

sajtótájékoztató a fórum előtt

Cikkünk: Elstartolt Ángyán Tisztesség és Emberség Szövetsége

Szerző: Sarkadi Péter greenfo

Dr. Ángyán József független országgyűlési képviselő magánemberekkel és társult szervezetekkel 2013 november 20-án Budapesten útjára indította a Tisztesség és Emberség Szövetségét. A társadalmi mozgalom alapvető célja visszaszerezni a tízmillió magyar ember számára a magyar államot, és visszaállítani erkölcsi talapzatára az országot. Ángyán József a korrupció új szintjéről beszélt, mely ellenünk használja fel az állami intézményeket és kifosztja a magyar társadalmat.
A rendezvényen felszólalt az 1000 milliárdos adóvisszaéléseket nyilvánosságra hozó Horváth András, a trafik ügy kirobbantója, Hadházy Ákos, a Gazdálkodó Családok Egyesületének elnöke, Teichel István, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője, Ács Sándorné, és Ertsey Attila, az Élőlánc Magyarországért elnökségi tagja.
 

sajtótájékoztató a fórum előtt
Kis képek
sajtótájékoztató a fórum előtt a gyűlés kezdete érdeklődők Ángyán József sajtótájékoztató szerény érdeklődéssel Ács Sándorné Ángyán József prioritása a termőföld optimistán a jövőbe Ertsey Attila Élőlánc Magyarországért Ertsey Attila és Horváth András Hadházy Ákos a trafikmutyi kirobbantója Hadházy Ákos és Horváth András a trafik és a NAV mutyi kirobbantói Hadházy Ákos Horváth András és Teichel István Horváth András és Ángyán József közönség Teichel István gazdálkodó föld helyett csak papírokat kapott érkezések a fórum kérdései vidám pillanatok